PREDSTAVITEV

POČITNIC

924

ZADOVOLJNIH
UDELEŽENCEV

10

LET
IZVAJANJA

24

TEDNOV POČITNIC

27

LET IZKUŠENJ

Program počitnic

Predstavitev. Počitnice za mlade in mlajše odrasle odlikuje pestra ponudba izzivov in dejavnosti po izbiri. Vsak pride na svoj račun, vsak je sprejet, spoštovan in ljubljen tak, kot je.

Če si želite kombinirati sončenje, plavanje, sladoled, pogovor, smeh, petje, kuhanje, igro, tišino, molitev, sprehajanje, tako ob obali kot po svoji notranjosti, dobrodošli. Vabljeni tudi zaljubljeni ali pa že poročeni pari, posebej vabljeni tudi fantje. 🙂

OTOK PAG

Pag je otok romantike, čudovitih sončnih zahodov, neraziskanih kotičkov, skrivnih plaž, vina, odlične hrane in še mnogo drugega. Je peti največji hrvaški otok ter tisti z najdaljšo obalo. Na otoku sta dve večji mesti, istoimenski Pag in Novalja. Razdeljen je na dve županiji, južni in osrednji del otoka spadata pod Zadrsko županijo, severni pa pod Ličko-senjsko županijo. Obiskovalce navdušuje z nežnim vonjem po žajblju, gričevnatimi pobočji in simpatičnimi ovcami, ki jih lahko srečamo med potepanjem po naravi.

APARTMAJSKA HIŠA

Apartmajska hiša se nahaja sredi vasi. Do nje vodi krožna asfaltirana cesta. Zadaj so veliko dvorišče s pogledom na okoliške hribe, letni vrt, skupna kuhinja, zidanica, zunanji tuš. Hiša ima vse, kar potrebujemo za izvedbo programa in za sproščeno bivanje. V hiši je deset apartmajev s po dvema do šestimi posteljami. V bližini so dve trgovini, pekarna, cerkev, bari in restavracije.

ANKARAN

Ankaranski polotok z mestecem Ankaran in Krajinskim parkom Debeli rtič je eno izmed najpomembnejših turističnih središč slovenske obale. Je prava izbira za vse, ki radi odkrivate zelene kotičke neokrnjene narave, uživate v morskih razgledih in na raznolikih plažah. Obiskovalce očara z izjemno lego in razgledi, naravnimi zalivi ter vinogradi in oljčniki. Prinaša jim občutke domačnosti, sproščenosti in stik z naravo. Sloves tukajšnjega podnebja, z blagodejnimi vplivi na zdravje, je prispeval k razvoju zdraviliškega turizma in zdravstva. Zelenje, ki se spušča do morja, mir in pristnost, opišejo tukajšnje vzdušje.

ŽUPNIJSKI PROSTORI

Župnijski prostori so poleg cerkve sv. Nikolaja v Ankaranu. Župnija na tem mestu deluje od leta 1984.
Vodijo jo Don Boskovi salezijanci.
Prostori nudijo veliko več kot smo navajeni z otoka Kaprije. Vse je novejše, večje in v večjem številu. Parkirati je mogoče pred cerkvijo ali zadaj na športnih igriščih.