Prijavnica — Namen zbiranja podatkov

Podatke zbiramo za potrebe rezervacije prostega mesta, ugotovitve vaše identitete in izpoljnjevanja pogojev za udeležbo, določitve višine prispevka in upravičenosti do popustov, izboljšanja programa in promocije počitnic, skrbi za vaše zdravje ter informiranja o drugih dogodkih za mlade in mlajše odrasle. Nadaljnje obveščanje do odhoda na počitnice in po vrnitvi domov bo potekalo po elektronski pošti. V primeru, da teh obvestil ne želite prejemati, se lahko od njih kadarkoli odjavite. Prijavnica in vaši podatki so varni. Prenos podatkov je šifriran.

Splošni pogoji

Prispevek lahko poravnate na naših dogodkih, z nakazilom oz. po dogovoru. Če želite koristiti popust za zgodnjo prijavo, morate prispevek poravnati do določenega datuma.
Prispevka ne vračamo razen v primeru odpovedi počitnic s strani organizatorja ali če najdemo zamenjavo ob odpovedi udeleženca.
V primeru, da niste dobili dopusta ali zaradi drugih okoliščin lahko v okviru razpoložljivih kapacitet termin brezplačno zamenjate do 30. maja. 
S prijavo in udeležbo na programu dovoljujete objavo fotografij na spletni strani, facebooku in v drugih medijih. Udeleženec ima možnost zahtevati preklic objave, če bi bila jasno označena njegova istovetnost.
Od vsakega udeleženca pričakujemo, da bodo upošteval navodila voditeljske ekipe, spoštoval hišni red, skrbel za lastno varnost in zdravje ter si prizadeval za dobre medčloveške odnose.